DEL_PRI_CMYK

Deloitte

Titelpartner

“Deloitte” er det brand, hvorunder tusindvis af engagerede fagfolk i selvstændige firmaer over hele verden samarbejder om at levere ydelser inden for revision, rådgivning, finansiel rådgivning, risikostyring og skatterådgivning til udvalgte kunder.

Gå til website
ah-cykler

A-H Cykler

Cykelrute sponsor

Vores cykelrute partner A-H cykler er en fantastisk cykel forretning, som holder til på Istedgade i København.
Forretningen åbnede i 2004 og startede i et lille kælder lokale på Istedgade, med hverdags cykler og har med tiden været i en rivende udvikling, A-H cykler rykkede til nye og større lokaler på Istedgade i 2007.
I dag har de alt fra den almindelige hverdagscykel til professionelle Racer / Triathlon cykler, og med 6 Fuldtidsansatte står de klar til at servicere din cykel.

Gå til website
LokalBolig-Logo-SH

Lokalbolig

Løberute sponsor

Gentofte Kommune er vores hjemmebane! Vi kender prisen på din bolig og sammensætter en personlig plan for salget, som er effektiv og giver resultat HVER gang. Alle vores boligsalg er skræddersyet og nøgleordene for os er: effektivitet · erfaring · troværdighed · humor & god energi Vores butikker i Gentofte og Hellerup er kåret som Børsen Gazellevinder i både 2014 og 2015!

Gå til website
naeste

Ny partner?

Skal du være en del af partnerholdet, på et af Danmarks mest populære 1/2 Jernmand distance triatlonstævne?

Bliv en del af holdet
aqua-sphere2

Aqua Sphere

Svømmerute sponsor

Aqua Sphere er den førende svømning udstyr producent til svømmetræning og træning, konkurrencedygtig svømning, fitness svømning og anden vandsport.

Gå til website
Nutramino Logo: Energisponsor Deloitte Øresund Triathlon

Nutramino

Energi sponsor

Nutramino er en dansk virksomhed grundlagt i 2002. Der sælger og markedsfører fitness- og sportsnutrition til den skandinaviske fitnessbranche såvel som convenience stores.

I 2015 har Nutramino lanceret en endurancelinie, med produktsortiment henvender sig til den moderne og sundhedsbevidste kvinde og mand, som fokuserer på en sund og aktiv livsstil – og som ikke går på kompromis med kvalitet. Sortimentet indeholder en række protein bars, –shakes, –pulver samt energiprodukter

Gå til website
gentofte-kommune

Gentofte Kommune

Sponsor/Samarbejdspartner

Gentofte Kommune er en københavnsk forstadskommune under Region Hovedstaden, beliggende ud til Øresund. Den sydlige del af kommunen grænser op til Københavns Kommune.

I forbindelse med Kommunalreformen er kommunen forblevet selvstændig og har gennem årtier været en af landets rigeste kommuner målt på husstandsindkomster og friværdier.

logo_m_undertekst

AP Sundhedscenter

Sponsor/Samarbejdspartner

Til Deloitte Øresund Triathlon, vil det være muligt for deltagerne at få en kort gang massage når de kommer i mål. Vi samarbejder med AP Sundhedscenter.
AP Sundhedscenter tilbyder træning og behandling på højt fagligt niveau.
Ved at samle ekspertisen indenfor osteopati, fysioterapi og træning i samme hus tilbyder de kunderne en helt unik total løsning.

Gå til website
naeste

Ny partner?

Skal du være en del af partnerholdet, på et af Danmarks mest populære 1/2 Jernmand distance triatlonstævne?

Bliv en del af holdet
6457468d9a39c6b4ee6f510ddefb4d04

Tri X14

Deloitte Øresund Triathlons samarbejdsklub er Gentofteklubben Tri X14. I 2016 har vi gjort samarbejdet tættere og det glæder os at kunne hjælpe en lokal nyetableret klub.
TRI-X14 er stiftet af triatleter – for triatleter i 2014. Klubben er en fri forening hvor der er åbenhed og mulighed for medlemmerne, ligeså vel som bestyrelsen, til at præge klubbens udvikling.
#TRI-X14 er en non-profit triathlonklub hvor alt overskud går ubeskåret til medlemmerne.

Gå til website