At konkurrere i triathlon kan være noget af det bedste og sjoveste, et menneske kan gøre. Der er mange gode muligheder i netop denne verden, og uanset om man er ung eller gammel, kan det være mere end almindeligt givende at gå i gang med at dyrke denne sportsform. Der skal ikke meget til for at komme i gang med at dyrke triathlon, og det kræver ikke andet end en cykel, et par gode løbesko og noget svømmetøj. Hvis man ikke har det hele nu, behøver det ikke koste mange penge at anskaffe sig det – og ofte vil man kunne låne sig frem til de fleste ting. Man behøver heller ikke have det bedste og dyreste udstyr, for det handler blot om at komme i gang.

Triathlon vinder frem i en stor del af verden, og det gør det også herhjemme. Man kan både konkurrere i ind- og udland, og det betyder også, at mulighederne for succes er mange. Der er gode muligheder for at få de udfordringer, man er på udkig efter, og herhjemme er der konkurrencer så godt som hele året. Om vinteren kan man nemlig dyrke cross, mens det om sommeren er muligt at dyrke de helt almindelige triathlon.

Stor og attraktiv sport

Der er intet at sige til, at sporten er blevet stor, og det er den også herhjemme. Hvis man har store ambitioner, vil de godt kunne indfries, men det handler naturligvis også om, hvem man er, og hvor meget man vil gøre for at få indfriet de drømme, man har. Med store ambitioner kommer man langt, men man skal også have en vilje, der er ud over det sædvanlige. Når man dyrker triathlon vil man med sikkerhed også kunne få en masse nye venner, som man kan dyrke sin sport sammen med – og man kan naturligvis også lave alt muligt andet sammen.