Sommerens transfervindue er i fuld gang, og også i de engelske klubber bliver der handlet på livet løs. Både Arsenal, Chelsea og Manchester United kigger efter forstærkninger til den kommende Premier League-sæson, og her er det nogle helt bestemte spillere, som klubberne holder øje med.

Arsenal ønsker sig Real-spiller som klubbens nye 10’er

Arsenal havde norske Martin Ødegaard på leje fra Real Madrid i den seneste sæson, og lejemålet viste sig at være en stor succes for begge parter.

Selvom Ødegaard er rejst hjem til Madrid, har Arsenal endnu ikke opgivet håbet om at hente den norske 10’er på en fast aftale.

Ødegaard er Arsenals drømmesigning, og ifølge engelske medier har London-klubben spurgt Real Madrid til, om spanierne vil lade offensivspilleren gå denne sommer. Hvis Arsenal får et ’ja’, så står klubben klar med et bud.

Chelsea vil hente gammel kending i kæmpehandel

chelseaChelsea har længe ledt efter en rigtig målscorer, og nu har de tilsyneladende fundet ham: London-klubben vil hente Inter-angriberen Romelu Lukaku til England i en kæmpehandel og gøre ham til klubbens helt store angrebsstjerne. Romelu Lukaku var med til at sikre Inter klubbens første mesterskab i mere end 10 år, og senest gjorde han en god figur for den belgiske landshold under sommerens EM-slutrunde.

Chelsea er heller ikke ukendt land for den belgiske målscorer, som var på kontrakt i London-klubben fra 2011 til 2014. Lukaku fik dog aldrig sit gennembrud for Chelsea, og i stedet tog han til Everton og sidenhen Manchester United, inden turen gik til Italien og Inter.

Camavinga skal fuldende midtbanen i United

Manchester har allerede hentet store stjerner til klubben i løbet af sommerens transfervindue. Først hentede man 21-årige Jadon Sancho i Borussia Dortmund, og sidenhen købte man den franske forsvarsprofil Raphael Varane i Real Madrid.

Manchester United er dog tilsyneladende ikke færdige med at handle denne sommer. Ifølge engelske medier går De Røde Djævle efter at hente den franske midtbanekomet Eduardo Camavinga, som er udset til at skulle fuldende holdets midtbane.

Der er dog noget, der tyder på, at handlen kan ende med at gå i vasken, for med PSG’s Messi-aftale har Paris-klubben ikke råd til at hente Paul Pogba i Manchester United, og det kan sætte en stopper for den transferkarrusel, der skal sende Camavinga fra Rennes til det nordengelske.

Kilde: https://fodbold.dk