Skal du konkurrere på højeste niveau, ved de fleste atleter at de skal bruge det bedste udstyr. Dog er der også mange der hurtigt opdager, at det rigtige udstyr kan være ret dyrt, især til triathlon – de rigtige løbesko koster ofte over 1000 kr, en våddragt til når du skal svømme iI havet koster også let 1000 kr, for slet ikke og snakke om cyklen.

Vi har derfor i denne artikel prøvet og hjælpe dig til og finde nogle måder og spare penge på.

Sportsudstyr på tilbud

det rette sportsudstyr kan være dyrtEn god ting er alti dog lede efter tilbud, køb dit udstyr i januar, til januarudsalget eller vent til den butik du vil købe det i holder fødselsdag, eller hold blot øje med når prisen er rigtig.

Du kan også vente til der kommer en nyere model, så bliver den gamle model automatisk billigere.
Men det er selvfølgelig ikke altid i sportens verden, man kan vente særlig længe, da ens udstyr måske kan forbedre ens resultater markant – som er vigtigt for de fleste der konkurrerer.

Det er lidt lettere og vente på at prisen bliver billig, hvis det blot er et par løbesko til og holde dig i form i løbet af ugen.

Rabatkoder til sportsudstyr

Du kan også lede efter de store rabatkodesider, der kan give dig et overblik over de forskellige sportsbrands tilbud og rabatter.

Du vil blive overrasket over og se, at selv nogen af marekdets største brands tilbyde rabatkoder til deres side, så hvorfor ikke udnytte, at man kan købe de populære produkter lidt billigere.

Hvilke brands kan jeg finde rabatkoder til

Der er utroligt mange af de populære brands der tilbyder rabatkoder, og du kan finde et overblik herunder (listet i alfabetisk rækkefølge):

Kan man også finde rabatkoder til proteinpulver og lignende?

Du kan finde rabatkoder til næsten alt online, ja selv protein pulver – se bl.a. rabatkoder fra Bulk Powder, og mange andre lignende sider. Vi anbefaler helt klart og shoppe med en rabatkode i hånden, da vi om nogen ved, hvor hurtigt sportsudstyr kan løbe op i en uoverskuelig sum.

Brugt udstyr?

Det kan også være du kan være så heldig og finde det udstyr du skal bruge brugt. Her anbefaler vi at du tager et kig på DBA elle De Gule Sider, og ser hvad man kan finde af sportsudstyr.