Vi kender det alle, når vinteren kommer, og alt bliver mørkt, gråt og trist. Kulden bider, og vi rammes alle næsten a fen vinterdepression.

Men for og være klar til næste års løb, er vi nødt til og holde os i form, men hvordan gør man det lettest. Hvordan bider man kulden i sig og tager ud og løber de kilometer der skal til, når man heller evil være inde i varmen og nyde varmen og årets julekalender eller en dejlig julefilm.

Vi kommer her med nogle teknikker der gør det lettere og komme igennem vinterens træning.motionstræning over vinteren

Hjemmeudstyr

Det helt oplagte valg, for og undgå og træne i naturen, mens vinterens kulde bider sig fast er ganske enkelt, at købe hjemmeudstyr.

Der er forskellige maskiner til og holde løbet igang, hvor du både kan købe dig det almindelige løbebånd, men du kan også variere det lidt med en crosstrainer, romaskine eller de moderne og populære Stairmasters.

Er det cyklingen du leder efter og holde ved lige, kan du købe en helt almindelig kondicykel, eller en spinningcykel, hvis det skal gå hurtigere. Dog vil vi klart anbefale og købe et træningsstativ, som kan holde din cykel fast, mens du beholder din egen cykel. Du skal selvfølgelig lige huske, at gøre den ren, inden du trækker den ind i huset. Fordelen ved og købe dette træningsstativ, er ikke blot, at den er billigere end en motionscykel, men du opnår en bedre følelse i kroppen, når den vænner sig til samme cykel hele tiden. Sadlen bliver bedre og sidde på, jo mere hjemvant den er samtidig bliver dit træd bedre og stærkere, da du altid træner med samme modstand.

Varm beklædning

Det kan også være du er standhaftig og foretrækker udenddyrstræningen, skal dette blive en success anbefaler vi helt klart, at du køber termoundertøj, og andet specialiseret træningstøj der kan holde dig varm.

Fordelen ved og træne uden for og nyde den snedækkede natur, og træne mens du kigger på himlens Julestjerner.
Sørg for og have fyret godt op for varmen, til når du kommer tilbage.

4 gode råd til dig der vil træne uden for om vinteren:

  1. Drik noget varmt lige inden du tager af sted
  2. Drik noget varmt lige efter du er kommet hjem
  3. Tag et varmt bad
  4. Løb omkring frokosttid, hvis muligt, da temperaturen her oftest vil være højest.