Mange af os ville ønske vi havde mere tid, til at dyrke sport, og få den motion vi trænger til. Desværre er tid til sport ikke altid lige nemt at finde. Selv hvis tiden til at dyrke sport er der, kan vi også have svært ved at bruge den på løbeturen, når det er en smule rarer at ligge på den bløde sofa.

En undskyldning, for ikke at dyrke sport, har i mange år været, at sport er dyrt at komme i gang med, sådan er det ikke mere. Man kan i dag finde mange muligheder for at dyrke sport, på et relativt billigt prisleje, hvis ikke dette er tilfældet, kan man altid lån penge med det samme. Der findes mange sportsgrene, man skal bare finde den, som passer en selv bedst.

At have et sundt livt er vigtigt men hvad er sundhed?

Vi er de seneste år blevet bombarderet med prædikener fra mange fitness-guruer, og tilmed de offentlige myndigheder, har givet os mange skabeloner for hvordan vi kan leve et sundt, godt liv. Definitionen på sundhed i dag er ikke den samme som for tredive år siden. Dengang måtte man ryge næsten alle steder, uden at der blev sat spørgsmålstegn ved, at dette skulle være noget sundhedsfarligt noget. Man kan spørge sig selv, om vores tids sundhedsbarometer, måler efter hvilke positive bidrag, en sund livsstil kan have for os, eller om det rettere er, hvordan vi kan ændre vores fysiske ydre, ved en sund livsstil.dyrk sport

Er sporten som vi kender den ved at uddø?

Sport er altid blevet dyrket, lige fra oldtidens grækenland, til vores moderne tider i dag. Det seneste nye, inden for sportsverdenen er den, efterhånden, anerkendte gaming-sportsgren, e-sport. E-sporten har taget verdenen med storm, for i takt med vores naturlige teknologiske udvikling, er mange ting blevet præget heraf, nu er sportens verden så kommet til at blive påvirket af denne teknologiske bølges præg. For blot fem år siden kunne man stadigvæk høre folk, som bestemt mente at computerspillere var, og blev, nørder med for lidt motion, og for meget tid foran computeren.

Skal du have aktier i fremtidens sportsmuligheder?

Om man er positivt eller negativt indstillet overfor fremtidens muligheder, hvad end det så gælder sport eller den generelle teknologiske udvikling, kan man kun sige en ting: det går en vej, og det er fremad.